viernes, 19 de octubre de 2012

Festa de l'ametlla !




Ens alegra convidar-vos a la Festa de l'Ametlla, que es celebra el cap de setmana 27 i 28 d'Octubre a Can Biarlu (Vall de Querol).

Aquest any volem fer honor a aquest fruit sec que ens inunda la Vall transformant la Castanyada en l'Ametllada. Una festa on compartirem experiències artístíques (teatre, música, jam, electrònica), gastronòmiques, lúdiques i festives. Hi haurà una barra amb refrescs propis i begudes varies.

Us animem a portar el vostre instrument, estarà obert a qualsevol tipus d'expresió artística !!

On dormiràs?
L'espai habilitat per dormir serà la zona d'acampada, on podreu portar la tenda i mantes. Per a casos extrems hi ha un espai reduït a l'interior de la casa. Us demanem siusplau que reserveu aquest espai per a les persones que realment ho necessitin. Per facilitar la convivència demanem que deixeu el vostre gos/a a casa.

Quan ens trobem?
La festa serà de Dissabte al mati (entre les 11h i la 13h) fins Diumenge després de dinar.


La festa també és motiu per continuar projectant i construïnt en aquesta Vall. És per això que hi haurà una guardiola on podreu posar les vostres aportacions, per cobrir les despeses dels àpats (que s'oferiran des de la casa) i per contribuïr a fer possible Can Biarlu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario